Uw mening telt!

Duim omhoog of omlaag? Wij horen het graag!

Om de kwaliteit van onze service te blijven optimaliseren willen we graag de mening van onze varkenshouders peilen. Hiervoor plaatsen we sinds oktober 2021 in de nieuwsbrief steeds 1 vraag.

  De eerste vraag die wij stelde was: Hoe informatief vindt u de nieuwsbrief van De Varkenspraktijk? Hiervoor scoorden we een 4,3 van de 5. Goed dus, maar ook nog ruimte voor verbetering. Daarom starten we per april 2022 met een nieuwe opzet van de nieuwsbrief. Het zou dus zomaar kunnen dat we deze enquêtevraag uit de nieuwsbrief van oktober 2021 over een tijdje nog eens herhalen om te kijken of we een (nog) hogere score kunnen behalen.

In de nieuwsbrief van december vroegen we onder andere hoe het contact wordt waardeert, wanneer u De Varkenspraktijk benadert voor bijvoorbeeld een medicijnbestelling. We zijn heel trots dat we op deze vraag een 4,8 op een schaal van 5 scoorden. Uiteraard hebben we deze uitslag met een dik compliment gedeeld met de varkensassistentes!

De laatste nieuwsbrief (februari 2022) bevatte een vraag meer gericht op uw vaste dierenarts nl: Hoe waardeert u uw varkensarts? Van de maximale score (5) behaalden we hier een 4,6.

Al met al zijn we heel blij met de reacties en met de uitkomsten, wij gaan door met het stellen van de vragen.

En, zoals ondertussen wel bekend is, opmerkingen/aanvullingen/tips horen we heel erg graag!