Open Innovatie Dagen Sterksel

De Varkenspraktijk en Team VIC Sterksel presenteren u de Open Innovatie Dagen Varkenshouderij 2015!

Op 19 en 20 juni vinden, na het succes van de afgelopen twee edities, wederom de Open Innovatie Dagen plaats. De afgelopen twee jaar heeft De Varkenspraktijk in samenwerking met team VIC Sterksel, gewerkt aan innovatie en onderzoek binnen de Nederlandse varkenshouderij. Mede aan de hand van deze onderzoeken staat de Nederlandse varkenssector wereldwijd op #1.

Tijdens de derde editie van de Open Innovatie Dagen is het mogelijk alle innovaties in real-life te aanschouwen. VIC Sterksel stelt haar onderzoeksfaciliteiten daartoe open, waardoor alle innovaties in de praktijk bekeken kunnen worden. Daarnaast zijn er gedurende deze tour inhoudelijk experts van uit zowel onderzoek als het bedrijfsleven aanwezig om u direct toelichting te geven betreft de verschillende innovaties en onderzoeken.

Aan de hand van de verschillende thema pleinen, zoals onder anderen ‘voer en gezondheid’ en ‘mest en emissie’ komen alle facetten binnen de varkenshouderij aan bod. De Varkenspraktijk heeft een stand op het ‘Voer en gezondheidsplein’. Kom even bij ons langs op de stand, wij bieden (zuur)stof tot nadenken!

Bezoek de Open Innovatie Dagen Varkenshouderij 2015, er is voor elke varkenshouder wat te halen, vandaag, morgen en overmorgen!

Proefbedrijf Sterksel is een varkensbedrijf. We gaan er vanuit dat u allen de hygiënemaatregelen in acht neemt in verband met eventuele gezondheidsrisico’s en ziekte overdracht. Wij verzoeken u om gedoucht en met schone kleding en schoeisel het proefbedrijf te bezoeken.

 

Ps. Als u zich via de volgende link registreert voor de open innovatie dagen en/of 1 van de seminars krijgen ze na afloop een goodiebag mee naar huis! www.vicsterksel.nl/oid2015