Medicijnbestellingen, hoe zat het ook alweer?

Medicijnbestellingen locatie Oss
Medicijnen kunnen bij De Varkenspraktijk Oss op verschillende manieren besteld worden. Zo kunnen bestellingen telefonisch, per fax en per e-mail bij ons binnenkomen. Wanneer bestellingen ’s morgens tussen 8 en 9 uur bij ons binnen zijn, zullen ze, wanneer u binnen een straal van ongeveer 25 km van de praktijk in Oss woont, dezelfde dag nog bij u thuis bezorgd worden door onze bezorgdienst. Woont u verder weg dan ongeveer 25 km van de praktijk dan worden de medicijnen de volgende dag bij u afgeleverd, mits voor 9.00 uur besteld. Aangezien de koerier na 9.00 uur op pad gaat om zijn ronde te rijden.
Wij willen u er nogmaals op attenderen dat bij bestellingen onder € 150,- bezorgkosten à € 8,50 in rekening worden gebracht.

Wanneer uw begeleidend dierenarts bij u langskomt kunnen de medicijnen door hem meegenomen worden. Het zou prettig zijn wanneer deze bestelling liefst zo vroeg mogelijk, maar uiterlijk vóór 15.00 uur bij ons binnen is, de dag voordat u bezocht zult gaan worden door de dierenarts.

Medicijnbestellingen locatie Someren
In principe nemen de varkensartsen vanuit locatie Someren de bestelling mee tijdens een (regulier) bedrijfsbezoek. Om alles op tijd klaar te kunnen zetten, hebben we de bestelling graag twee werkdagen voor het bedrijfsbezoek binnen. Het komt namelijk voor dat een dierenarts de dag vóór het bedrijfsbezoek niet op de praktijk komt. Tevens moet de dierenarts de bestelling goedkeuren voordat deze klaargezet kan worden.

De bestelling wordt bij voorkeur per e-mail of fax gedaan met het bestelformulier. Let hierbij op het splitsen van de bestelling voor de verschillende diercategorieën. Telefonisch bestellen kan eventueel ook.

Wanneer er tussendoor een bestelling nodig is, kan deze de volgende dag in huis zijn mits deze voor 11.00 is besteld. De kosten hiervan zijn voor rekening van de veehouder.

Medicijnen ophalen locatie Someren én Oss
Bij medicijnen ophalen aan de balie geldt eveneens dat dit goedgekeurd moet zijn door een dierenarts, daarom is het voor uzelf handig om ook deze bestelling zo lang mogelijk van tevoren door te geven.

Nieuwsbrief De Varkenspraktijk, april 2015, GB/MSy